"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bu forumu gezen kullanıcılar: AHMET ÜSTÜNBAŞ, dilek kulak, hacersahin, irfanaltuncu, Mahmut KÖSEOĞLU, Mehmet ÖZBİLGİ, muharrem_kose, Mustafa SAHİN (Mufettis), mustafacalikoglu, Muzaffer Altuncu, ŞUAYİP KÖSEOĞLU ve 1 misafir
Bu akşam efkarlıyım ne etsem bilmiyorum Bazan sessiz oluyor baznda gürlüyorum Yüksek sesle haykırıp türküler söylüyorum Dinleyipde duyana canlı bir konser olsun
Burası dost meclisi gelen şöyle buyursun Yazsın özlemlerini memlekete duyursun Muhabbetle hatırla gönülleri doyursun Her hafta buluşmamız dillere destan olsun
CAN CİĞER ARKADAŞLAR, YENİDEN GELDİM BAKIN, İSTANBUL ANKARA' YA, HATAY TRABZON' A YAKIN, BURSA - GÖLCÜK - ÇERKEZKÖY, OF' U UNUTMA SAKIN, YÜKSEKOVA' YLA ORDU, ALANYA' DA TUR OLSUN !!..
Hemi sesli düşünür hemi sesli yazarım Katılım çok olursa sevincimden ucarım Yazılan her mesaji hem okur hem bakarım Gölcükten tüm dostlara bunlar hatıra olsun.
Yansın yürekler yansın elbet biri södürür Kimini özlem yakar kiminide öldürür Mevla Kerim dir elbet bizleride güldürür Sevda dolu yüreğe buradan müjde olsun
Fazla yazamıyorum meşkulum dostlar ile, Sanal alemde bazen başa geliyor hile, İnşallah can dostlarım bizler düşmeyiz dile, Gelemeyen dostların yine canı sağ olsun.