"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bir akşam olsun burda tabuları yıkınız, Şifalı su olarak dost bağına akınız, Bu garibanın gelin siz sözüne bakınız, Dayak cennetten çıkma derler bunu bilelim.
Geçmiş olsun diyeyim çerkezköyde ihsana Allah şifalar versin hayat arkadaşına Ömür boyu mutluluk diliyorum ben ona Yaşarken sıhhatının kiymetini bilelim.
İhsan Şahin da geldi kendi üslubu ile, İçinde sıkıntısı maşallah vurmuş dile, Onun herşey dilinde kalbinde yoktur hile, Hanımı ameliyat olmuş onu bilelim.
Yeni gelen herkese selamlar sunuyorum Nerde kaldınız diye bir soru soruyorum Herhafta sizi burda sabırla bekliyorum Yazmamak yakışmıyor bunu böyle bilelim...
Maşallah Meltem sana hemen yakalıyorsun, Doğru söze ne denir sanırım anlyorsun, Heceler denk gelmese öyle bot kırıyorsun, Mersiyi hiç kullanmam bunu böyle bilelim.
Hikmete dörtlük yazdık o bizi göremedi Yazdığım o mesaja niye cevap vermedi Kalbinde ki o yara anlaşılan sönmedi Ben seni hep severim bunu öyle bilelim.
Dosttan bir hal gelirse affedemem kızarım Ne çekerim sineye ne de derim bana ne Hep mülayım ben miyim şimdi bende azarım Rüzgar olur eserim dal kırılır bana ne
Geliyor nisan ayı dönerim sahalara Has sevgidir benim ki ikramım ağalara Kapatmadım dosyayı şerh koydum sayfalara Sırat-ı mustekımde sal kırılır bana ne
Dilekler temenniler getirmedi zaferi Zannetmem böyle olur bir daha ki seferi Dört beş kişi hariçtir imha ettim defteri Dillerinin ucundan bal dökülür bana ne
Dilekler temenniler arif etmez kimseyi Virüsler bulaşırsa tahrip eder bünyeyi Şekil A da bu resim anlatıyor her şeyi Yazılardan cehalet bol dökülür bana ne
Hacaloğlu derim ki (abdallığa) gerek yok (Aptallar) cesur olur icdihata gerek yok Anlayanlar anladı davul zurna gerek yok Sen bilirsin haddini bilmeyenden sana ne