"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Selamın alınmıştır teşekkür de edelim, Sevgili Hikmet sana yine selam verelim, Kamil tahmin eyledi üzerine gidelim, Mahmut yazar herhalde site sayfalarına..
Şuanda Pragaf çevriminde aktif olan sevgili arkadaşlar:Muzaffer Hocam,Hikmet UYGUN,İrfan ALTUNCU,Muhammet KAMA,Mehmet AYDINLI,Mahmut KÖSEOĞLU ve sevgili Adil GÜVELİYE saygı ve sevgi ile selamlıyorum...!!!
Adnan Hoca ne yapsın dağılmış bir haldedir, Gündüzleri okulda geceleri evdedir, Bilgisayarı yoktur bazen soğuk yerdedir, Ara sıra yazıyor site sayfalarına..
Fotoğraf verme işi ile uyraştığım için tüm yazıları okumakta zorluk çekiyorum. Bana belki birşey sorarsınızda cevap vermedimse anlayın fotoğraf işi ile uğraşırken kaçırmiş olabilirim. dönüp geri sayfaları okumaya çalışsan o zaman fotoğra veremiyorum. selamlar
Hayırlı olsun Mahmut çok sevindim bu işe, Bunun için fakire herhalde verdin bişe, Seni seven dostların sevincinden dört köşe, Hemen yazmalı idin site sayfalarına..
O GÜZEL RESİMLERLE SİTEYE RENK VERİRSİN. KIYMETLİ KAMİL ŞAHİN UZAKLARDAN GELİRSİN. KAMA OĞLU MUHAMMET GÜZEL SOHBET EDERSİN. MEHMET AYDINLI YAZSIN BURDAKİ SAYFALARA.
Mahmut Köseoğluna hayırlı olsun desem Dünyanın başkentine tayinmi oldun bilsem Güzel o makamında birde resmini görsem İhmal etme ne olur yolla site sayfalarına.