"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Meltem haberim yoktur senin kestanelerden İnanki hiç anlamam türlü bahanelerden İnşallah siparişin olur en tazelerden "Laf olsun torba dolsun" sanma yazmaya geldim
Sevgili PARAGAF dostları...!!! Zorunlu biraz ara verdim...!!! Tabii bu arada sevgili Muzaffer hocam haklı olarak bizi yok saydı... İnşallah bundan sonraki yoklmada oluruz...!!! Yazılan dörtlükler çok güzel ve ustaca...!!! ALLAH zihin ve hüner açıklığı versin...!!! Hepsini zevkle okuyorum...!!!
Ben bilsem Meltem sana gönderirdim kestane, Burada kestaneler yeniyor tane tane, Ben bilirim Adnan da uydurmaz hiç bahane, Biliyorum Adnanım demek için ben geldim...
Bu akşamda fotoğraf vermek çok zor bir yerde sıkıntı var. İnşallah düzelir. yarım saataten fazla bir fotoğrafı göndermek için uğraştım. Bilgisayarı kapattıp yeniten açtim biraz düzeldi. bek sayfaları okuyamadım. Yeni katılanlara hoş geldiniz diyelim muhabbetimiz bol olsun.
Şuayıp selam verdi gökceadadan bize Bende hoş geldin dedim burada hepinize Gölcükten selam olsun orada köylümüze Hasret gitermek için size misafir geldim.
haklısın aslında yapılmalı ama adada bır kahve kültürü varkı mazallahmıllet evı otel ve lokanta olarak kullanıyo gerı kalan zaman kahvede bıde dernek acıldı evde adam bulana aşkolsun