"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Size selamlar olsun Kocaeli Gölcükten, Sizleri çok severim inanın ki yürekten, Sanırım sizin için vazgeçerim herşeyden, Sizlere benim canım her zaman feda olsun...
hacı ağabey,doğum gününü kutlar nice sağlıklı ve mutlu günler dilerim..yaşam sürecinde her şey gönlünce olsun..hüzün ve keder yıldızlar kadar uzak,mutluluk ve arzuların göz bebeğin kadar yakın olsun..
Altuncularda bir tek benim sevgili dayım
Bu güzel günde onun ellerinden öpeyim
Nice sağlıklı yıllar ben ona dileyeyim
O ve tüm dostlara herkese selam olsun
Paragatta rekor olması için her yolu deneyen muzaffer amcanın doğum günü vesilesiyle artık bu isteğinin yerine gelmesini dilerim. Şu an yanımda olan Annem, Ayşegül ve Ülkü de doğum gününü kutluyorlar.
ii aksamlar herkese , muzaffer amcayi kirmamak icin geldim buraya , dogum gunun kutlu olsun muzaffer amca , ben sadece bi izleyici olarak geldim bu aksam kolay gelsin
Kiymetli Amcaçiğim,doğum günün kutlu olsun,böyle mutlu gününde yanında olmak ne güzel,öyle ümit ediyorum ki bu akşam rekor katılım olacak,iş yerindeyim oradan katılıyorum,inşallah devam etme şansım olur,ellerinden öptüm.