"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
O kadar çok dost varki ülkenin her yanında, Tertemiz hava vardır köyümün her yanında, Yalnız değil Muzaffer sekiz kişi yanında, Yazmayanlar bu akşam kusuruma bakmayın...
NE OLDUNUZ EY GENÇLER ARIZA MI YAPTUNUZ
NEFESUNUZ TÜKENDİ ERKEN HAVLU ATTUNUZ
DUA ETTİ EVLİYA ZEMZEMLE YIKANDUNUZ
GÜZEL YÜZLER VAR İKEN MUZAFFERE BAKMAYUN
En son İhsan Şahin tarafından Cum Ara 05, 2008 9:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İhsan abim hoşgeldin, şeref verdun buraya
Selamumi gönderdim ,bakarsan ilk sayfaya,
Taşlarun kabulümdür tekrarlamam haftaya
Kabahatum var ise kusuruma bakmayun
herkese hayırlı akşamlar
sizitakip ediyorum ama bukadar ustanın yanında bizim yazmamızın biranlam ifade edeceğini düşünemiyorum ama madem muzaffer abi ye yakalanıyoruz.mahcubiyetle giresundan eşim ve ben selamlar diyoruz
Fenerbahçe de yendi moralım çok bozuldu, Trabzon galbiyete ne yazık hasret oldu, Bilmem ki bu takıma son günlerde ne oldu, Şampiyon olmamız zor liderliğe bakmayun...
Bir yoklama daha yapalım.. Çevrimiçi olanlar: hacersahin, Hikmet UYGUN, ihsan şahin, Mehmet ÖZBİLGİ, millipiyango_metinayan, Muhammet Yazar, Muzaffer Altuncu
Anlaşılan bu akşam on kişi zor oluruz, Aranılan huzuru herhalde zor buluruz, Az sonra da siteden tek tek de kayboluruz, Arkadaş bu duruma sizler sessiz bakmayun…
Sizin olduğunuz yerde birşey demek yakışmaz.
Burdaki arkadaşlar bizleride aratmaz.
Gönlüm sizle beraber dostlukları unutmaz.
Ufak tefek yanlışların kusuruna bakmayın.
Gelip de bulamadık Trabzonda szileri
Elinizde süpürge kaybettirdin izleri
Sakın ha unutursun Ankarada bizleri
Coşkun'un kusuru yok Mehmet'e da bakmayın...