PARAGAF-118..30.05.2008 - CUMA AKSAMI TURKIYE SAATI 21.00 DE

"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Adnan Ayaz, İhsan Şahin, Coşkun Şahin, Muhammet Şahin

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cmt May 31, 2008 8:05 am

Anlayamadım bu yazıları ne zaman yazdınız ben saat 10.30 a kadar bekledim yazan olmadı. Sayfa açan olmadı. Burada sayfa açmak beni aşar dedim o işe de hiç bakmadım. Bundan sonra demekki sayfa açabilirim eğer izin olursa.
Neyse gelecek hafta aksilik olmazsa görüşmek ümidiyle......
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt May 31, 2008 8:35 am

Mahmut...Attığın o eski resimde oturanlardan soldan 3. Hamit kahveci olabilir...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt May 31, 2008 8:42 am

Evet paragaflar nedense ilgi görmemeğe başladı..Buna sebep yaz rehaveti olmasın..Hayırlısı...Ben bu güzel geleneğin sonsuza kadar devam etmesini isterim...

Baksanıza bu paragafa sadece 8 dost iştirak etmiş...
1-Mustafa Çalıkoğlu
2-Muhammet Şahin
3-Mehemet Zeki Sarı
4-Kamil Şahin
5-Muzaffer Altuncu
6-Mahmut Köseoğlu
7-Adnan Ayaz
8-Coşkun Şahin

<sayfayı açan ve sonuna kadar paragafta kalan Mustafa Çalıkoğlu rekor kırdı... Bu arada Adna Ayaz ve Muhammet Şahin 2. ve 3. lüğü paylaştı... Aslında girip yazanlara teşekkür etmek lazım...

Haftaya buluşmak üzere....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt May 31, 2008 2:33 pm

sidem ve sadece sidem olmamali, bu sayfayi butun surlilar acabilir yonetime bu kadar yuklenmenin bir faydasi olmamali bu basliga yetkili sectik onlarda acmiyor , yani herseyi yonetimden beklemeyin, bizimde ozel hayatimiz var isimiz var ben acamamissam evimde olmadigim icin acamamisimdir ben basligi basindan beri en cok ilgi gosteren kisiyim ama her zamanda burda olamiyorum, sizlerde vallah sadece elisteri var siz acmissiniz sorun yok iste illa yonetim olmasi sart deyil bu site hepimizindir, mustafa abi siteye girmemesinin sebebi yonetimi protesdo ettigi icindir, valla bir sorununuzmu oldu bilmiyorum ama yakismiyor kimseye istedigim olmadi siteye girmiyorum boyle davranislar siteye zardan baska birsey vermiyor demekki bu is sadece yoneticilerin gayretiylen olmuyor herkes kustum kizdim girmiyorum derse vay halimize...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt May 31, 2008 5:55 pm

Sen rahat ol Fatma...Site artık oturmuştur...Evelallah hiçbir şey olmaz...
Biz meşkul olmadığımız ve sıkıntımızın olmadığı zamanlar hep burada olacağız...

Sayfayı açan arkadaş her zamanki gibi açarsa daha güzel olur diye düşünüyorum... Bu arada sayfayı açan Mustafa Çalıkoğluna bir defa daha teşekkür ediyorum...Ve de sayfaya yazanlara !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Önceki

Dön PARAGAF

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir