"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bir şey kalırsa şayet hatırlayanlar yazsın Yine eskisi gibi Solaklı birden azsın O kadar özledim ki arkadaş inanmazsın Yıkılsın derelikler köprü dahi kalmasın
Niçin geçit vermedi bu işe Rizeliler Bizimkiler akıllı oradaydı deliler Hani Şahinkayada fazla idi veliler Müsait yerde durun inecekler kalmasın.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
O işlerle uğraşma dörtlük siyaset kokar, Memleketini seven kuru yere de bakar, Haksız olanları da Cehennem mutlak yakar, Siyasetin “s” si de bu sayfada kalmasın.
Ne oldu Adnan Hoca efkârlandın bu gece, İçindeki duygular yazılmış hece hece, Aslında habu işler sanki dersin bilmece, Adalet karşısında suçlu suçsuz kalmasın.
Hes'e karşı değilim yanlış anlamayalım Derim ki ataların ahını almayalım Gelecek nesillerin hakkını çalmayalım O doğal güzellikler suya hasret kalmasın
Sayfalar garip kalmış sebebi bilinmiyor, Yaşanmış olumsuzluk ne etsen silinmiyor, Bu durum ne yazık ki gündeme alınmıyor, Açıklansın bu durum gizli bir şey kalmasın.
Uysal kardeş merhaba geç oldu temiz olsun Altuncu da istiyor sayfalar hemen dolsun Bu hale düşürenler iki katını bulsun Gelsin helallaşalım kimse borçlu kalmasın
Sayfa önemli değil önemlisi buluşmak, Hayalde olsa burda hep elele tutuşmak, Sevenler sevdiğine bu sayfada kavuşmak, Önemli olan ise ayrı kimse kalmasın.
Anlıyorum ben seni dertlisin kederlisin, Okulda çok yoruldun yıkanmadın kirlisin, Dillerin çözülmüştür bu günlerde dillisin, Çok iyi yapıyorsun içte bir şey kalmasın.