"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Şeref verdi bizlere Meltem kız Elazığdan, Burada bütün dostlar konuşsun bir ağızdan, Bu ara selam gelmez ne yazık ki Yağızdan, Benim her şeyim gençler yazık üzüyor beni.
O güzel dörtlüklerin eksilmesin sayfadan, Her zaman selam gelsin bizi seven tayfadan, Teşekkürler yağıyor Muzaffer Mustafadan, Sevgili Müfettişim ne olur üzme beni.
Sevgili Müfettişim varlığın bize ışık, Sohbetlerimiz yavan,randıman biraz düşük, Yazıyoruz bir şeyler sitem ile karışık, Kolay kolay anlamaz okumayanlar beni
Anlıyorum ben seni bahane arıyorsun, Kaçma saati geldi latife yapıyorsun, Her hafta bu zamanda bir şekil kaçıyorsun, Bilirim Adnan Hoca asla üzmezsin beni.
İrfan Bey soramadım hastanızın halini Allah tüm hastaların hoş eylesin gönlünü Arayıp da sormazsan şehirlini köylünü İşte bu davranışlar çok düşündürür beni.
Zaman çabuk geçiyor sayfalar bak yine boş, Burada buluşmamız elbette oluyor hoş, Çağrı gelince sana şart aramaksızın koş, Bu şekilde hareket mutlu edecek beni.
Saatçı kayıp oldu bir haber de vermeden Yoksa meyvemi yiyor bize haber vermeden Son mesajini versin aramızdan gitmeden Yarın habu sayfa da unutmasın ha beni.
Şimdi ben merak ettim verdiğin talimatı Sonraya bırakalım eldeki mühimmatı Gittikçe ellerimin kesiliyor takatı Boyun fıtığım vardır fazla yormayın beni
Dörtlükler birbirine giriyor görün hele, Benim düşüncelerim bir gün gelecek dile, Aman ha düşüncede olmasın asla hile, Dört entere bir nokta koyun üzmeyin beni.