"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Dükkanı kapatmaya daha çok zaman vardır, Bu dünya geniş ama mezar fazlaca dardır, İnsanı frenleyen utanma ve de ardır, Utanmayan insanlar istemez resimleri.
O senin yargıtayın o senin danıştayın Baklayı ıslatmazsın hemen yaparsın yayın Saygıda kusur etmem bende kalmadı payın Gerçekten dijitalde gördüm o resimleri
Bu benim kadim dostum durmaz aynı kararda Yıl sonu hesap yapar kazancı hep zararda Kendisi gurbettedir ama gönlü firarda Onu helak eyledi köyünün resimleri
Aman dikkat eyleyin seviniz birbirini, Adnan Hoca üzmesin bu sayfanın pirini, Temizleyin ne olur nefislerin kirini, Yakında Mahmut gelir gönderir resimleri.
Yılın son paragafı ya baksana rekora Aramızda eğyar yok gerek var mı dekora Sitenin üyeleri sevk alsınlar doktora Sonra da yayınlansın sağlıklı resimleri
Düşündüğüm sayıyı yakaladım şu anda, Yinede aklım fikrim Çaykara,Kırıkhanda, Yeni bir yıl başlıyor bilirsiniz yakında, İki şehrin önümde duruyor resimleri,
Yeni yıla saklamış dostlarım rekorları, İnşallah dolduracak o zaman sayfaları, Albümüme doldurdum bu akşam tayfaları, Gönlümde isimleri albümde resimleri.
O yorgunluk bendedir çok uzun yol yürüdüm, Hava güzel olunca çevrede çok şey gördüm, Bu seyahat işine çok fazla kafa yordum, Makineme doldurdum tabiat resimleri.