"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gelişe izin yoktur gidenler haber versin İzin dilekçesini masa üstüne sersin Ben geldim sen yok oldun Çalıkoğlu ne dersin Kalyondan bir ekmek al sahilde paylaşalım.
Zor oluyor bu işler onu yeni anladım, Bazı şeyleri güya başımda planladım, Hakim Beyin işini sanmayın yalanladım, Haklı ile haksızı bir güzel paylaşalım.
Şu ana kadar yazdı sayfaya tam on kişi, Duydum ki Saatçının kırıldı altın dişi, On sayfa dolacaktır Adnan’ın çoktur işi, İkimiz sayfaları mecburen paylaşalım.
nerdeydin kadim dostum, sefa geldin merhaba iki artı, eksi bir, denk gelmiyor hesaba neden böyle geç kaldın, sebebi ne acaba yazdığın dörtlükleri ,bire bir payalşalım
Ellibeş mesaj lazım on sayfa dolmasına, Gel misket oynayalım burada almasına, İstersen dörtlükleri bir versin basına, Gelecek cakomayı beraber paylaşalım.
o defteri kapattık, açmayın yeni yara "hakim bey" konuşursa, Muzaffer düşer dara dosyaları bağladık, gömdük derin mezara defin işlemi bitti, helvayı paylaşalım
Selamlar Çerkezköye selamlar kadim dosta Afiyetler dilerim size türkücü usta Geç geldim biliyorum sormayın bu hususta Zaten demedim sana kozları paylaşalım