"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Saat çabuk ilerler beklenenler gelirler, Buluşmanın tadını bu gelenler bilirler, Gelenlerse burada elbette sevilirler, Sevgiler neye yarar karşılık olmayınca.
Solaklı çamur akar bulandırır denizi Sohbetiniz çok güzel mutlu ediyor bizi Sohbette sataşmanın sanki çıkıyor izi Doyum olmaz buraya dargınlık olmayınca
aşıkların künyesi, yazılmaz her bir yere defaatla söyledim hemide kaç bin kere yoklamada ismimi, yazın her daim bire Evel Allah burdayım, hastalık olmayınca
Çalıkoğlu baktın mı kimler var aramızda Böyle saflar gördün mü;eş,dost,akrabamızda Her gün sabır,hoşgörü yer alır soframızda Hep barıştan yanayız ,yan çizen olmayınca
Arayan mutlak bulur bu sitenin yolunu, Allah da çok seviyor ilgi duyan kulunu, Çalıkoğlu kaybetme sen sağını solunu, Düşünce neye yarar insanlar olmayınca.
Senin adın yazıldı gönüllerde baş yere Ne endişe edersin bu günlerde boş yere Unutkanlar yazsınlar isterseler beş yere İnsanlar unutulur eseri olmayınca...
Çok şükür hiç görmedim kendimizi bilelim Yiğitler meydanına merhabalar diyelim Sevgi en büyük silah sevgisiz ölmeyelim Barış çok güzel ama savaşlar olmayınca
ustamdan bekliyordum, bu minvalde cevabı gönlümü hoş eyledi, pek fazladır sevabı kuş gibi hafif olur, mizanda ki hesabı gönüller nadim olmaz, musibet olmayınca