"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Çok haklısın üstadım oluyor böyle işler, Uyarın böyle güzel ısırmaya yok dişler, Geçmişte asılırdı sayfa sayfa afişler, Böyle güzel dostluklar burada olur dostlar.
sana vuuran elimi, gövdesinden keserim aleme bela olur,ensesinde eserim sana yan bakan kuşa, kasem eder küserim bizim ki muhabbettir, anlıyor bizi dostlar
Ne oldu Kamil Şahin kendini çekmiş geri, Az sonra bu kapıdan Saatçı gir içeri, Herkeste biliyor ki bura buluşma yeri, Facebokta durmayın buraya gelin dostlar.
e vay beni vay bana , kül oldum yana yana e korbakor Saatçı, bakmayısun bu yana karşıda ne durursun, dolan da gel bu yana renk katarsın sohbete, bekliyor seni dostlar
Sen varol Yahya hoca,bu arkadaşa uyma Çok istekleri vardır her dediğini duyma Nasihati çok sever ,de ona cana kıyma Korkmayın,birbirine kıyar mı kadim dostlar.
Sevgili İhsan Şahin ara süt kardeşini, Eğer yerin soğuksa tak elektrik fişini, Bazı hallere karşı sakın sıkma dişini, Sayfalar huzur buldu sağolasınız dostlar.
Nede kolay geçiyor, haftalar aylar yıllar, Bakıyorum kendime, kalmadı eski hallar, Devamlı sızılıyor, hem bacaklar hem kollar, Sağlığın kıymetini, iyi bilelim dostlar !!..
Kütükte yaş yetmişbir, ana yaşım yetmişüç, Bu yaşta insanlarda, elbet olmaz fazla güç, Yaş doksanaltı olsa, kaldı şurda YİRMİÜÇ, Ömür kolay geçiyor, öyle değil mi dostlar !!.. ((((((((((((
Hastayım mecalim yok bu yolculuk üzeri Metro -Ulusoy varken tercih etmem Süzer'i Takip edip giderim gece ve gündüzleri Bir gün yolun sonunda buluşur muyuz dostlar?
Allah dediği olur yapılacak bir şey yok, Açlık vermesin Mevla her zaman olalım tok, Zaman zaman dünyada insanlar yaşıyor şok, Zorunlu hal dışında israf etmeyin dostlar.