"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İki ay sonra yine Kuşmer'imiz şenlenir Pişer tavada kuymak sabah ne güzel yenir Camenun yanlarından gelen giden izlenir Orda ekseri olur köyden haber soranlar...
Bu ne güzel muhabbet, daim olur inşallah, Yazanlar heyecanlı, azimlidir maşallah, Birlik bozulmayacak, tamamdır evelallah, Hep memnun kalacaklar, iyilikte soranlar !!..
Şeyhimi bekler iken çıkıp geldi dayısı, Gölcükte yoktur dostlar o derginin bayisı, Saatçı tamammıdır son üç ayın sayısı, Hoş geldin desin ona Müfettişi soranlar.
Emmioğlu açarsa bir matematik kursu, Katılanların kalmaz, çözülmemiş sorusu, Türkü söyler o zaman halk müziği korosu, Arar bulur mutlaka, adresini soranlar.
Bu yoklama işinden, bir şey anlayamadım, İnanın ki forumdan, hiç olsun ayrılmadım, Baktım yoklamaya da, ismimi bulamadım, Altuncu bir incele, bak oluyor soranlar !!..
Müfettişim eskiden bir kesit sundu bize Sanki bir bilmeceyi topluca sordu bize İhtimal vermiyorum cevabı bilmemize En doğrusunu bilir sahibine soranlar
Kişi sayısı kadar sayfa doldururmuyuz, Yoksa sohbeti brakıp yatar da uyurmuyuz, Bu güzel buluşmayı acaba korurmuyuz, Bilgi almak istiyor soruları soranlar.