"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bir araya geldiniz bahane uydurmadan, Haber alır veririz Türkiyeden dünyadan, Gerçekler konuşulsun vazgeçelim rüyadan, Huzur dolu günleri ben her zaman özlerim.
Saatçı gözün aydın,her günün olsun böyle Cümle tanıyanlara benden de selam söyle Ondört hece üstünden bir iki kelimeyle Değil de, o köyümün sohbetini özlerim...
Sevgili Meltem senden istesem özel bir şey, Gez dolaş oraları Altuncudan sana rey, Ne günlerim geçmiştir hey gidi günlerim hey, Otuzbeş yılım geçti o günleri özlerim.
Ne oldu Adnan Hoca kadım dostun duymadı, Senin bu gidişine ne yazık ki uymadı, Güzel dostluğunuza bu Altuncu doymadı, Ben de eski dostları gece gündüz özlerim.
İnsan geriye doğru düşünürse derinden, Efkârından bağırsa dağlar oynar yerinden, Allah’ım koru bizi dahada beterinden, Çocukluk günlerimi ben daima özlerim.
Kadim dostuma laf yok derinden yaralıdır Kırıkhan diye ağlar aslen Çaykaralıdır Milliyetçi ruhuyla özünden vefalıdır Onunla buluşmayı konuşmayı özlerim
Yazdığın dörtlüklerle ben onu kıskanırım, Aslında ince ruhlu Kırıkhandan tanırım, Önüne geçmek için acele davranırım, Sen, ben ,o bir arada sohbetleri özlerim.
Bu forumu gezen kullanıcılar: ADNAN AYAZ, Muzaffer Altuncu Nasıl kaldık başbaşa Adnan Hoca çok yaşa, Dikkatli yazmak lazım baltayı vurma taşa, Şu yalancı dünyada her zorluk gelir başa, Samimi duygularla dostlukları özlerim.
Ne güzel vurguladın doğru olan sözleri Adnan'ın yollardadır sabah akşam gözleri Hala umudu vardır güya bekler sizleri Derman takat var iken buluşmayı özlerim