"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Dörtlük yazmak şart değil, Sanıyorum bunu defalarca söyledik,söylemeye de devam edeceğiz. Önemli olan buluşmaktır. Bakınız şu anda ben şahsen 8 dostumdan iyi haber aldım,çok mutlu oldum. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi ?
O halde her hafta buluşmaya devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.
Bu geceki konuyu biri çıkıp anlatsa Şöyle güzel bir haber verip bomba patlatsa Neşemize burada birazcık neşe katsa Bende hiç haber yok size sıra veriyorum...
Daha önce de dedim şaibeli kupayı, Koysunlar ayrı yere göstermeden sopayı, Trabzon’a hiç yakışmaz darılır bize dayı, Fenerden alsınlar da müzeye veriyorum.
Duydunuz mi kuruldi Mezopotamya ligi On takımla oynayur beyuktur ona ilgi Bir yere toslamayur kafalarda ki tilki Sonuç kötü olacak ben haber veriyorum.
Bir şey olmaz inşallah emin ellerde ligler, Bazı lig takımını puan silmesi bekler, Bizim Trabzon'u bunlar o takımlara ekler, Belki kötü haberdir tahminen veriyorum.
Günü gelince elbet ayrılır sapla saman. Kim haklıdır kim haksız, onu gösterir zaman. Misakı Milli belli, çizgiler de pek yaman. Gönderdeki Bayrak'a kanımı veriyorum.