"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sayın Muhtarım, Şu Gencali Hoca paragafa katılmıyor.... Onun da sohbeti güzeldir. Fakat ben ulaşamıyorum. Siz ONU GÖREBİLİRSENİZ EĞER beklendiğini ve mutlaka paragafa gelmesini benim adıma söylermisiniz
Eskiler özleniyor tatlı ve neşeliydi, Vatandaşın durumu hemen hemen aynıydı, En çok sevdiğim yemek ğuliya ve yahniydi, Bezerkenaş, hlıbayı dostlarıma sormaya.
Mısır tarlalarından, yerdik taze lazutlar, Aklımdan hiç çıkmıyor, mezirede armutlar, Çocuklar hep çalardı, tarlalardan hıyarlar, Sen çocuk olmadın mı? gerek var mı sormaya !!
Saat onbir olmadan, arkadaşlar pes etti, Bizden buraya kadar, yazdıklarımız yetti, Diyerek ayrıldılar, hepisi tek tek gitti, ALTUNCU nedendir bu? gerek varmı sormaya ?
Anlatmakla hiç bitmez eski günler çok tatlı, Gençlerimiz bilmezler yılları geçtik atlı, Evlerimiz orada sayılır iki katlı, Evlerin yapısını gerek var mı sormaya.
Sac altında pişerdi, altın sarısı ekmek, Bir başka tat verirdi, peynirli sumur yemek, Tereyağı doluydu, bizim tahtadan külek, Aç olan otururdu, gerek yoktu sormaya.
Kiremitte pişerdi hamsiler unsuz yağsız, Şimdi yapın o işi gelir insana tatsız, Mısırler furnukosu fiseter tabi sapsız, Muhlamanın tadını gerek var mı sormaya.
Saatçı da gelmedi, Genç Ali hoca da yok, Özbilgi'ler Ayaz' lar, daha niceleri yok, Saymaya gerek yoktur, daha gelmeyenler çok, Ne için gelmiyorlar, başlayalım sormaya !!.