"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Biraz fazla bekletip hoş geldin Necip dostum Muzaffer davet etti akşam üzeri koştum Çıtayı aşamadık kimse diyemez çoştum Nerde kaldı o eski paragaf akşamları
Sana ulaşamadım Feyzai sen hoş geldin, Bilmem ki dostlarına nereden selam verdin, Dostluk gül bohçasını dostlar önüne serdin, Sizinle güzel olur Cumağa akşamları.
Girduk bu paragafa gelduk ne halden hale Kimi muhabbet sever kimi oynar ihale Muzaffer dörtlüklerun her biri bir risale Gelsek Gölcük kıyına dalmaya akşamları
Gece habu sahatte hoş geldin Ergin Ayan Muzaffer e takılma bu akşam kaldı yayan Paragafun haline dayan yureğum dayan Eskiden hoş olurdi kalandar akşamları
Ordudan ikinci ses ulaştı buralara, Yazdığı dörlükleri merhemdir yaralara, Kışın gidilmez elbet köyümde meralara, Ergin ile güzeldir bu sohbet akşamları.
Altı artı bir yedi, yanyana koy atmışbir. Rakamlar izafidir, saymayalım bire bir. Ha bir fazla olmuştur, ha da eksik ellibir. Biz sohbete bakalım, paragaf akşamları.
Bu site benim değil Şur köyünün malıdır, Köyün giydiği pantol ne yazık yamalıdır, Benim mahallem Hadi sanmayın Kamalıdır, Hadinin unutulmaz o seyir akşamları
Yazarım dörtlükleri Yalovada zor ile, İstedim Şur sitesi dostlar düşmesin dile, Önümdeki şu PC çektirdi bana çile, Çile ile geçmesin paragaf akşamları.