"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Selamlar cümlenize gitme vaktim yaklaştı Bu gecelik izinim biraz süreyi aştı Bir zamanlar burada çokları demirbaştı Unutmak unutulmak,işte dostlar böyledir...
Bir cevap alamadım Muzaffer amca senden Eğer niyetin varsa ulaşırmısın telden Maddiyatı dert etme bütün hesaplar benden Misafirim olursun bizde adet böyledir...
Adnan Hoca ben sana çok teşekür ederim, Zor durumdan Yaratan kurtarsın hep isterim, Dostlarım yazmayınca inanın çok beterim, Dostluğun güzelliği yaşadıkça böyledir.
Sevgili Meltem sana çok teşekkür ederim, İnanki Elazığa çokça gelmek isterim, Şöyle bir düşüneyim bir gün sana dönerim, Dostlukların önemi her daima böyledir.
Bazıları gizlice bakar durur siteye, Davet edersin onu gelip yazmaz ne diye, Bilmezlerki bir kelam sevenlere hediye, Dostları sevmeyenin hareketi böyledir.
Okudum dörtlükleri gönlüm rahat eyledi Herkes iyi durumda kalbim öyle söyledi Bıraz geç kaldım ama herkes bizi derketti Arayan dost olmazsa hallarımız böyledir.
Durumlar iyi değil allah iyi eylesin Hastalar nasıl oldu biri bize söylesin Bize hakkı olanlar dilerim helal etsin Vakti gelen gidecek dünya carkı böyledir.