"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Hal olmuştur mesele teşekkürler Osmana, Mozilla nane yedi sıkıntı verdi bana, Exploreri açınca ses ulaşmıştır bana, İkinci isteğimi Gülden çalsın olmaz mı ?
Gülden hoca ne oldu ismimizi pas geçtin
Çevrimiçiyiz amma ağır isimlerimi seçtin
Bir daha inşaallah ismimizi zikrettin
Yoksa burda seni kurtaran olacak mi?
En son Coşkun Şahin tarafından Cum Nis 18, 2008 8:00 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İsmail kardeşim bu fotoğraflarun hepsi minareden çekilmese olmazmiydi.Yayınladuğun hiç bir resimde bizum hane yok. Sanki özelukle minarenun altına saklanmış gibi. Senden bir rican olacak Kırıkhan a gelduğunde bir kaç resim daha çek. Ne demek isteduğumi anladun herhalde.
Gülden hanım merhabalar cuma akşamları yaptıgın yayın için teşekkür ediyorum,Hamit güvercin ile yakınlık dereceniz nedir kendisi asker arkadaşımdır merak ettim mümkünse cerrah paşayı çalabilirmisiniz tüm katılımcılar için teşekkür ederim.
MUHAMMET ABİCİĞİM SENİ SEVERİM BİLİRSİN YÜKSEL YER OLMASA NASIL GENİŞ GÖRÜNTÜ OLACAK AMA BEN SENİ İYİ ANLIYORUM SÖZ UNUTMASAN DEDİĞİNİ YAPACAĞIZ İNŞAALLAH
Komiserim hoş gedin ne haber Antakyada, Muzaffer çile çekmiş üç yıl boyu orada, Çileyi tamamladım sonra da Kırıkhanda, Benim için parkında biraz dolaş olmaz mı ?