"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Belirledin ayağı ben vereyim konuyu, Altuncu dost arıyor asla değişmez huyu, Bu konunun önünde vardır derin bir kuyu, Dostlar gelsin meydana bu korkuyu bitirsin.
Duydunuz Altuncu yu serdi yere postunu Arıyor bulamıyor sitede bir dostunu Ayarlamış durumda hoztesini hostunu Dostlar uçakla gelip hasretliği bitirsin.
Çok şükür anlamışsın şükrolsun Altuncuyu, Dostlarım da anlarlar içimdeki duyguyu, Uzaya gönderelim hep birlikte uyduyu, Oradan ışık gelsin bu sorunu bitirsin.
Yetmedi her hal ona fırtınanın golleri Dar gelir Muzaffer e garip dünya çölleri Uzayı kuşatacak bu gidişle kolları Dilerim sorunları bu şekilde bitirsin
Mevzu fırtına değil değiştirme konuyu, Sanırım seviyorsun bu günlerde uykuyu, Aman yaşamayalım dua eyle korkuyu, Gönül dostlar toplanıp bu sorunu bitirsin.
Bir elin nesi vardır iki elin sesi var, Oluşan birliktelik tehlikeleri savar, Olumsuz her bir şeyi meclisimizden kovar, İyiniyet ve sabır sessizliği bitirsin.
Fuzuli uğraşırız kimse vermiyor selam İkimiz sıra ile edelim bir kaç kelam Kimse selam vermiyor gerçek budur vesselam Diyorlar bu ikili sessizliği bitirsin
Sabır gerekir dostum girdiğimiz bu yolda, Tüfekler patlayınca kuşlar kalmaz ki dalda, Faydalı vitaminler bulunur yağda, balda, Yalvaralım Mevlaya bu sorunu bitirsin.
Şükür olsun nihayet bir dostum girdi eve, Dilerim köylülerim talip olur göreve, Bu işler zorla olmaz gelsinler seve seve, Gönüllüler ordusu bu sorunu bitirsin.
Şükür olsun cemaat bir anda çıktı üçe Selam kimse vermiyor niçin gitmesin güçe İster pehlivan olsun isterse boyu cüce Aramıza katılıp yanlızlığı bitirsin.
Yalnızlık çekilmiyor şenlik olsun burası, Şahinkaya sitesi oldu yürek yarası, Her an kapanabilir ödenmezse parası, Dernek devreye girsin bu sorunu bitirsin.
Muzaffer Söyleyur ki yapalım irğatluği Mumları bir yakarak yok etsek karanluği Bu anda merak ettim, nasıldır, Komarluği Bizdeki sıkıntıyı dostlar gelip bitirrsin