"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sitedeki dostlarım hepside birer şair Yazıyorlar ne güzel anlamlı birer şiir, Bunu anlamak için elbet olmalı mahir, Bu güzel şiirlere bende ekleyeceğim.
Var benim bacanağım Geyvede otururlar
Gelirler bir araya beraber buluşurlar
Dalgalı gölü olan iznikte buluşurlar
Beraberlik daimdır geç olsa geleceğim....
En son İhsan Özbilgi tarafından Pzt Ağu 17, 2009 8:55 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ne güzel yazıyorsun kardeşim İhsan Özbilgi, Şiirleri düzeltmek için, arada kullanırmısın silgi? Tam şairlerden bizler almalıyız arasıra da bilgi, Yaşım yetmişten sonra, şiir besteleyeceğim..
Gelmişim Şur köyünden selam vereyim size
Birlikte beraberce oturalım diz dize
Yazalım hep beraber eklesek sözü söze
Sabırla yazıp burda sizi bekleyeceğim.....
Dört kişi baksananız ne güzel buluşmuştur, Dört gözle bekliyordum gelen Coşkun olmuştur, Dört saat çalışınca Altuncu yorulmuştur, Dört kişinin yanında beşi bekleyeceğim...
Şiir yazmak ve bestelemek değildir öyle kolay, Yazacağım elbette olursa Kırıkhan' da bir olay, Yazılan şiirler kötüyse bile, asla yapmayın alay, Usta şair olana kadar, arada bir tekleyeceğim..,
Ahmet ağbi sende iltifat ediyorsun
Sen her zaman yazarken banamı bakıyorsun
Elbet senin kalemin güzellik salıyorsun
Bu hale gelmemize , sizi bekleyeceğim....
Kuşmer'e de gitmişim habu kısa zamanda
Trabzon'a gitmişim boğulmuşum o anda
Düğünlere katıldım Trabzon Çaykara'da
Merak eden dostlardan soru bekleyeceğim.....
Burada şairliği kimse sahiplenmiyor, Belkide Göynükteki bize avans veriyor, Benim bildiğim Coşkun sayfaya renk katıyor, Bu güzel dörtlükleri daim bekleyeceğim...
Şiir yazmak , insana çok heyecan veriyor, Arkadaşlarla yazışanlar da ,muradına eriyor, Bunları okuyanlar tabi, bol bol moral buluyor, Bu güzel şiirleri daima, sizden bekleyeceğim..
Soruya gerek varmı mısraların güzeldir
Sormadan anlatırsan o ne kadar güzeldir
Sanki yayla suları içilirse güzeldir
Soralım ustatlara neyı nerde bekleyeceğim....
Yeter usanmadın mı Türkiye' yi hep gezdin, Çok yer değiştirmede yoksa bişey mi sezdin, Kırıkhan'a gelmiyorsun, havasından mı bezdin, Emekli olup gelirsin diye, burda bekleyeceğim.
Yaylalarda köylerde insanlar hep neşeli
Sağı solu heryeri "bordo mavi" kaşeli
Karadeniz sevgisi bu kalbime düşeli
Beni seven herkesi orda bekleyeceğim......
Ne güzel yazıyorsun, Coşkun Şahin bizlere, Trabzonspor bizimdir, asla veremeyiz ellere, Yenmek yenilmek doğal düşmeyelim dillere, Şampiyon olacağı günü bende bekleyeceğim..
Zaman neyı gösterir şimdiden belli olmaz
Sağlık olursa elbet kırıkhana doyulmaz
Belgi gölcükden gelen arsasını bulamaz
bizdeki özlemleri kimden bekleyeceğim...