"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Mahallemiz kederlidir , bugün cenazemiz var, Genç yaşta ölenlere bütün komşular ağlar, Babaları ölünce mahzun, yetim kaldı çocuklar, Yapılacak fazla birşey yok, sabır dileyeceğim...
Acı haber duyunca el ayak tutuluyor, Allahın var oluşu kafada iz buluyor, Aradan gün geçince herşey unutuluyor, Artık ufuk göründü neyi bekleyeceğim...
Allah sabırlar versin ateş düştüğü yere,
Acaba geduk mi biz anlaşilur o yere,
Artık deyecek yoktur yapılacak şeylere,
Anlaşılırsa elbet ben de orda bekleyeceğim...
Bizim yaşıtlarımız yıllardır topraktadır, Bana göre yaşımız yüksek değil ortadır, Ben diyorum insanlar her an için zordadır, Bana ecel gelmezse mecbur bekleyeceğim...
Konuyu aldık gittik bakalum yaylalara,
Kuşmer yayla şenlikleri olacak bu pazara,
Karmaşık duygularla gelmişük bu karara,
Kararım çok kesindir yine bekleyeceğm...
Bizim yaylada şenlik,Pazar günü yapldı, Gidip izleyemedik,şenlikler yerinde nasıldı, İlk eğlence olduğundan,meşaleler yakıldı, Sağlık olursa gelen sene mutlaka gideceğim...
Destanlarınız manalı , vede güzel Muzaffer, Site deki arkadaşlarımız, hepside birer nefer, Bu kadar sevilmekler , bizler için bir zafer, Sırası geldiğinde herkese teşekkür edeceğim.
Üzücü haberlerle bu hafta hep yıkıldık
Sizlerle muhabbeti her zaman arzu ettik
Köyümün neferini çok ama çok özledik
Hasret dolu mesajinizi burada bekleyeçeğim.
Ölüm var iken dostlar nefise yenik düşmem, Şu yalancı dünyada dostlardan ayrı düşmem, Sabır kulelerinden inşallah yere düşmem, Bu duygular içinde sizi bekleyeceğim...
Bu dünyada insanlar huzuru hiç bulamaz
Böyle ayrılıklara taş yürekler dayanmaz
Bir gün ölüm gelecek deli yürek uslanmaz
Ben burdayım dostlarım cevap bekleyeceğim.
Bu cumartesi pazar benı ayırdı siz doslardan
Bakayım dedum hemen sayfadakı doslardan
Bıraz heycan olduda ayrıldım siz doslardan
Bulurum umutıyle bende bekleyeceğim......
Nere gitti bakalım Göynükteki Müdürüm, Ne bileyim dost için herkes bilir ölürüm, Naçizane bu yazın evde kaldım kötürüm, Nasıl olsa çok zaman burda bekleyeceğim...