"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kırıkhan eksik geldi inşallah dostlar iyi, Devam ettiremedik biz burada seriyi, Ölüye üzülürüz özlüyoruz diriyi, Gece çok ilerledi kaçalım yavaş yavaş.
İnsan dörtlük yazınca bir güzel rahatlıyor, Çocuk gibi şenlenip dersin ki ip atlıyor, Huzur ise o anda tam ikiye katlıyor, Sayfaların içinde dolaşır yavaş yavaş.
Babam ilaç içmiyor zorluyoruz olmuyor, O yüzden tedaviler hedefini bulmuyor, Yalvar yakar bir türlü ne verirsen almıyor, Hizmeti sunuyoruz mecburen yavaş yavaş.
Anlattığına göre durumun kötü demek, Sabır ile maşallah verirsin orda emek, Dua ederim burda babanız yesin yemek, İnşallah başlayacak yemeğe yavaş yavaş,
Zor durumda olana Allah yardımı eder, Bu dünya böyle geldi haliyle böyle gider, Nefis ise insanı kötü yollara iter, Sevenler sevdiğine koşmalı yavaş yavaş.
Hastanede beklemek zor iştir ben bilirim, Dostun olduğu yerde şükrolsun dirilirim, Karşılık bulduğumda çok fazla sevinirim, Dostluklar devam etsin sayfada yavaş yavaş.
Aynen dediğin gibi kaldık burda baş başa, Yalnız brakmadın beni gönül dostum çok yaşa, Kilidi vuracağım aman değmesin taşa, Şu saatte uykumuz geliyor yavaş yavaş.
Arkadaş arıyorsan gelirim ben yanına, İstiyorum sıkıntı hiç girmesin canına, Ağrılar hiç olmasın başına ve karnına, Sen de hazırlığın yap yatalım yavaş yavaş.
Sondan ikinci dörtlük geldik yolun sonuna, Gelebilsem oraya girerdim ben koluna, Dualarım seninle işler girsin yoluna, Bilirim uykun yoktur yum gözün yavaş yavaş.
Günün son dörtlü günü yazayım da çıkayım, Yine kimsecikler yok ne yanlara bakayım, Ben dostların cebinde antika tabakayım, Değerimi bilenler azaldı yavaş yavaş.
Sen yazdın son dörtlüğü bari ben de yazayım, Yatağım serilmiştir hemen gidip sızayım, Gecenin bu vaktinde ben kimine kızayım, Haftaya buluşuruz geliniz yavaş yavaş.