"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Adnan Hoca hak etti alkışı bilesiniz, Zor şartlarda geliyor dikkat et silersiniz, Biliyorum her zaman iyi şey dilersiniz, Gönül dostu bulunca nasıl olmasın güzel.
Kala kala sayımız indi hemen en aza Bu paragaf işini kimler soktu çıkmaza Bir zamanlar Altuncu çok güvendi Yılmaz'a Yılmaz da ilk zamanlar yazardı güzel güzel
Daha önce yemişti Adnan senden sitemi Fırından alayım mi sım sıcacık pidemi Baş köşeye oturup konuşturdun kidemi Bu devirde ak saçlı olmak her hal çok güzel.
Altuncu sorma bana bu Yılmaz hangi Yılmaz Sana komşu sayılır aramaz ki sorulmaz Dilin kemiği yoktur döner döner yorulmaz Söz verip gelmemenin bilmem neresi güzel
Yılmaz dedin sen ama ben nasıl sormayayım, Peki dersin sen bana kafamı yormayayım, Gelmeyenler üstünde söz verdim durmayayım, Ümit eder Altuncu her şey olacak güzel.
İzmittemi acaba aranıp aramayan, Her zaman sorarım da arayıp da sormayan, Ben burda dost ararım hiçbir şeye kızmayan, Allah rızası için yapılan her şey güzel.
Yılmaz şu anda oldu kafiyenin kurbanı Bu akşam rahat değil bu dostunuzun canı Sanki çöktü başıma komarlığın dumanı Ben erken çıkacağım siz yazın güzel güzel
Çok anice oluştu beklenmeyen bir hata Zaman önemli değil bakmıyorum saata Sanki ıssız yoldayım bindim topal bir ata Gurbette yaşamanın bilmem neresi güzel