"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Şükür olsun Rabbime ısındı kemiklerim, Bugün de zayolmadı şükrolsun emeklerim, İnşallah bitmeyecek dostları sevmeklerim, Onlar da sever diye öylece bekliyorum.
Misafiri gönderdum ya gireyim sayfaya Kimse kalmadı burda ne oldu bu tayfaya İnşallah buluşuruz sizinle de haftaya Fire vermek yok ama hepinizi beklerim
Arayan yok soran yok iki kelam yazan yok, Şu üç günlük dünyaya ne yazık ki kanan çok, Adnan Hoca rahat ol ne dersem kafana sok, Biz her zaman burdayız haftaya bekliyorum.
Sessizce bakıyorum şehrin ışıklarına, Dostla buluşmak güzel brakmayalım yarına, Yalovadan selamlar torun ile karına, Ülkü nerede kaldı ben onu bekliyorum.
Cuma günleri hariç misafiri severim, Gelip yazan dostları ben her yerde överim, Elimde değnek olsa sanma dostu döverim, Sevgi ve saygı ile dost yolunu beklerim.
Mevsimlerde kayma var Şubat geldi Mayısa, O raftaki şeyleri bizi önüme koysa, Bir de onun yanına yafa portakal soysa, Yine de gözüm doymaz armut,elma beklerim.
Her hafta bekleyuruk ne yazikki gelen yok Ama başka yerlerde yazan çizen ise çok Gönderdum garanfili al da cepine sok Her yerden haberleri burada bekliyorum