"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Benim söylediğimi aman ona söyleme, Onun dediğine bak dediğimi dinleme, Zahmet çeksen de bile bu sayfada inleme, Kimbilir diyeceksin gücüm yoktur yapmaya.
Şükürler sayfa kaldı Kırma ile Hadıya Bu iş biraz uzarse gideceğuk kadıya Kiremitler kırıldı saç çaksana çatıya Bilmem hazırmisiniz yeni bir ev yapmaya.
ORDAN O SESLENDİ BURDAN BU YAZDI herkesin isimleri bir şekilde zikredildi de bizim ismimiz battı demek ki. 1. sayfada selam verdim dörtlük yazdım düz yazı yazdım ..bekledim bekledim bekledim.... demek ki gerek yokmuş bize Yine de adamlık bende kalsın hepinize iyi geceler
Yeni ev yapmak için gerek vardır paraya, Altuncunun gemisi oturmuştur karaya, Ola Saatçı şimdi tuz bastırdın yaraya, Yıllar önce Muzaffer niyet etti yapmaya.
Çerkezköyden kardaşum salladı büyük bir taş Bu siteme dayanmaz ne arkadaş ne gardaş Borç para isteyenler bankayla olsun sırdaş Adam sakın arama borca kefil yapmaya
Doğra kestaneleri yok mi orda koruğun Elunden geleni yap her hal yeter soluğun Yardım eder dostların ve de çoluk çucuğun Bundan sonra iş kaldı biraz azim yapmaya
Sevgili İhsan Şahin her zaman yanımızda, Canlılık ruhu vardır şükrolsun kanımızda, Şükür sağlık afiyet bulunur canımızda, Birbirimize dua niyet var mı yapmaya.