"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Havaya bağırmaktan sesim kısıldı sesim, Yayladan iner iken indirirdiler kesim, Dostların durumuna bulamıyorum isim, Bir isim belirleyin çok acele canlarım.
Çayı ben çoktan içtim hemi de bardak bardak, Bu durumda Saatçı yapmamız lazım adak, O da fayda etmezse yanda bekliyor yatak, Erken yatmak istemem duyun beni canlarım.
Sen Celep deresinde avladun mi hiç baluk Duydum ki gençluğunde çok yapardun sevdaluk Tek engelun var idi çevrede kalabaluk Geçmişuni oğrenmek isteyuler canlarım.
Muzaffer ne oluyur yatakta gözün kaldı Sahatçı bu aralar çok derinlere daldı Hiç bir şey düşünmeyur keçeyi suya saldı Her halde bizden umut kesti gitti canlarım.
Beklememiz boşuna desem olur mu yanlış, Bu akşamlık Saatçı beklemeye sen alış, Bu kadar sessizlik var tabi var bunda bir iş, Bekletmeyin bizleri çıkın gelin canlarım.
Hiç kimse gelmeyecek dükkanı kapatalım Beteri vardır deyup bu krizi atlatalım Bakıp da gülenleri hasetten çatlatalım Habu saatten sonra sakın gelmen canlarım.