"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Her şeye rağmen dostlar birbirini sevelim, Zor durumda kalırsak o gömleği giyelim, Dostlar uzak durursa sağlık olsun diyelim, Sabrın sonunda mutlak,mutlak selamet gelir.
Misafirler bitmiyor iki gelir bir gider, Saatçıya teşekkür bana çok eşlik eder, Dilerim ki bu durum yakın zamanda biter, O zaman bu sayfaya sonsuz bir huzur gelir.
Ne diyeyim bilemem hepsi de benim canım, Korkarım ki bu yüzden donacak benim kanım, Zaman zaman burada uyuşur habu yanım, Dostların gelmesiyle vücuduma can gelir.
geç mi kaldım acaba, çok özür diliyorum beklemek ve beklenmek, ne demek biliyorum sevgi ektim gönlüme, haseti siliyorum bundan sonra dostluklar ardı arkası gelir
Ya hayden dağılalum geçti seyirun tadi Haftaya nasip ise toparlaruk irğatı Nasip olur geçeriz hep birlikte sıratı Muzaffer ısrarla der dostlar mutlaka gelir.
Belli oldu durumlar başlasın oturumlar, Benim bu durumumdan sadece bilen anlar, Anlayışlı olalım sakın yanmasın canlar, Girmişiz biz bir yola sevenler kalkar gelir.
Saatçıyı kaçırdım, Adnan Ayaz gelmedi ters yüz etti Altuncu, kıymetimi bilmedi hacaloğlu gurbette, bir gün yüzü gülmedi bekliyorum dostları, belki de DAYIM gelir