"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Hoş bulduk İhsan hocam, hal soranlar sağolsun. Torosların kuzeyi Burdur'dan selam olsun. Paragaf çok neşeli, bugün sayfalar dolsun. Soğuk kış gecesini, ısıtalım olur mu.
Zangominada insan bir çıkar bir de iner. Dünya ise değirmen, ekseninde hep döner. Gün ve saat gelince, fener esmeden söner; Bu kısa ibareye mana veren olur mu?
Sevgili Amcaoğli Müfettiş. İyi geceler. O zankomina işine hiç girma.
Uşaklar Adnan Ayaz ile telefonla konuştum. Beyuk ağneyo bir misafiri gelmiş. Oni ağırlayur. Onun içun paragaftan ayrıldı. Merak eden arasun da ağneyo misafiri oğrensun.
Adnan hoca, Saatçi, İhsan üstat, Altuncu. Ağır toplar sahnede, ben figüran oyuncu. Daha gelen olur mu, fırıncıyla koyuncu. Herkese davetiye, kabul eden olur mu.
Ayrılmaz birbirinden usta ile çıraklar Gönüller bir olursa yakın olur uzaklar Habu kaybana camda kurulmiştur tuzaklar Habersuz ayrılırsam kızman bana olur mu.
Birinde misafir var, biri kendini yiyor. Kimisi paragafı dışardan seyrediyor. İhsan üstat, Saatçi, acep buna ne diyor. Hafta içi akşama karar kılsak olur mu.