"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Her derdin çaresi var güvenelim Allah’a, Ben boş verdim bu işe hem vallaha billaha, Yemin etmek zarardır diyeyim de dallaha, Ahmet amca der idi çaresini bulurum.
Hani nüfusa göre kurtarmıştı köyümüz, Halbuki bu dünyaya nam salmıştı köyümüz, Herhalde köy kalacak en sonunda köyümüz, Haber verilsin bana çaresini bulurum.
oraya çok şey veren geçmişler anısına, yapmalı ne lazımsa,kuşmerin hatırına, istiyorsak birşeyler, bırakacak yarına, bana düşen görevin çaresini bulurum.
Adnan Hoca kaybolma sonda lazımsın bana, Bugünkü durumları anlatacağım sana, Eğer razı olmazsan keserim sana dana, Yok deve ister isen onu nerden bulurum.
Ben isim belirtmedim hemen künyeyi verdin Niçin erken bunaldın sen gezmeyi severdin Güneşten mi bunaldın ,acap ne idi derdin? Adresin aynı ise ,seni arar bulurum
allah rahatlık versin,kamil ağabeyime, bilirim aşıktır o da, kuşmer'ine, köyüne, uzun ömürler versin,mevlam abilerime, sağlık olursa bir gün ben hepsini bulurum.
Ben bir şey soramadım O da sormadan gitti Anladı çok yorgunum beni yormadan gitti Ha demeden kayboldu,sanki çormadan gitti Eğer Kuşmer'de ise O'nu arar bulurum.
Başka bir gün olsaydı sabahlardım orada, Paragaf açılmıştı bekleyemem Kartalda, Nasip olmasa bir şey kalır insan ortada, Dosttan bir ışık gelsin arar onu bulurum.
bu akşamlık bu kadar,selam olsun sizlere, inşallah fırtsat olur,bir daha ki sefere, neşe katar bu sohbet,upuzun gecelere, sizler ile olmaktan, hep mutluluk bulurum.
Dostluğa doymayanlar yatıpta uyuyamaz, Performans yerindeyse uykuyu koruyamaz, Gecenin bu vaktinde rahatça soluyamaz, Kimse bulamazsa da performansı bulurum.
Takdirlerim sonsuzdur köyünü ananlara. ALLAH'ım razı olsun benide soranlara. Uzun ömürler versin sıraya koyanlar, Ben bu iyi canları nerde olsa bulurum.