"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Onu çoktan unuttum sildim onu defterden, Küme düşsün diyeni siliyorum defterden, Allah'ım kurtar bizi böylesi boş dertlerden, Silinmek istenmeyen yapacağını bilir.
Kızanlar öyle diyor Altuncuyu üzüyor, Sağolsun büyük Başkan sorunları çözüyor, Fanatik taraftarlar öylesine süzüyor, Üzülmeyelim dostlar Trabzon işini bilir.
Kırıkhandan tek ses var diğerleri nerede, Yollar selden kapandı mahsurdurlar derede, Kaypancalar pişiyor şu anda tencerede, Pişenin varlığını sanırım herkes bilir.
gene bizum yasandan edeceğuni ettun mahmut hocam bu resmi bilmem ne zaman çektun başka resimda yolla nura haşrolsun ceddun nezaman gideceğum onida ALLAH bilir
Beş kişi dörtlük yazar sayfa dayanmaz bize, Mahmut’un resimleri inşallah gelmez göze, Gelsin diğer dostlarım hemen başlasın söze, Mahsul akıbetini ancak Yaratan bilir.
paranın lafı ayıp, feda olsun yoluna şerefine şeref kat, tak hanımı koluna üç ihlas bir fatiha, oku sağın soluna şeytan araya girer, vazgeçirir kim bilir
Altuncu bu teklifi yatıralım masaya Nasip ise gideriz gerek var mı tasaya Bazıları naz yapar düşer karaborsaya Altının kıymetini derler ki sarraf bilir