"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Ne güzel selam verdi Halim Şahin bizlere, O da bu sayfalarda sevgi besler sizlere, Bazen bir şeyler olur boğazdaki sözlere, Hasretliği azaltır buradaki buluşma.
Halim Şahin Kırıkhan,doğru mudur adresin? Orayı temsil eden şu an tek numünesin, Saygı yüklü sözlerle kulaklarımda sesin, Diğer arkadaşlara yasak mıdır buluşma?
hep düştük bu dünyada,bir ekmeğin peşine, bizdeki hasretliğin rastlanır mı eşine, yaktı bizi şur köyü,bak Allahın işine, yüreklere su serpsin bu akşamki buluşma...
Dondu mu ısındı mı tamir edin PC'yi Ne derdi var bizimle zehir etti geceyi Başka dilden yazalım anlamazsa Türkçe'yi Onu da kıskandırdı böyle yoğun buluşma!
“Kahpe felek” konusu takılmıştır kafama, Bir şeyler oluyordur yaşadığım sefama, Şefaatle yaklaşın Muhammet Mustafama, “Felek” değil sanırım inançlarda buluşma.
sayın adnan ağabey,hep aynıdır adresim, bu akşam da sizlere şükür ulaştı sesim, savunamam kırıkhanı,yetmez buna nefesim, dilerim ki herkese ilham verir buluşma...
Şimdi nereden çıktı o yazdığın mevzular Önemli olan niyet,istek ile arzular İnsana değer katar hoşgörü tevazular Bizim ortak paydamız değil midir buluşma?
Kader ayırdı bizi her birimiz bir yerde, Benim canım dostlarım kafa yormasın derde, Sevgi, gönül arası bulunur ince perde, İlgi ,sevgi sonrası yapılıyor buluşma.
Ah Şahinkayaları özledim oraları Kaç yıl oldu gezmedim köyümde merğaları Gördünüz mü ablamı Holobis arkaları Ablamla oralarda daha yapmam buluşma.....................