"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
bir ara haber aldım, yaparmışsın kameti hele ezan okurken, geçtin abdül Sameti Hasan böke rahmetli, birde oğlu Ahmeti çok iyi hatırlarım, bunamadım üstadım
Hemende geliverdi Meltem kızım buraya, Bir dilekçe yazalım birlikte Ankaraya, Herhal Muhtar gidecek çok yakında oraya, Neden böyle söyledim anladın mı üstadım.
Haber vermeden gitmek, görülecek hesabi Bir kaç avukat tutsa zor görülür hesabı Kardaşum hatırlar mi bilmem Sait Kasabı Arife tarif olmaz bilmezmisin üstadım.
büfedeyim bu akşam, kesik kesik yazarım ip gibi yağmur yağar, biraz sonra tozarım iki yüzlük "pangonot", zorlanarak bozarım anlayın hallerimi, zora düştüm üstadım
Gizli güreşen burda açık hesap soramaz, Listeler hazır burda hemen de açıklanmaz, Nişatir olmayınca kaplar da kalaylanmaz, Sevgiyle hazırlarım listeleri üstadım.
bilmem mi Kasap Sait, tefecinin biriydi sözleri kalas gibi, kendisinden yiriydi dersin sanki "muhtero", ondan bile iriydi Kırıkhan hayalimden, çıkmıyor ki üstadım
Hesap sormak ne hacet, size sual sorulmaz hüküm sizde her zaman, uzar gider yorulmaz bulanmıştır bir kere, artık sular durulmaz yıkayınız kalpleri temizlensin üstadım
Kişilerin hakkında kötü düşünmeyelim, İyileri diyelim kötüyü görmeyelim, Nefsin isteklerinin izini sürmeyelim, Budur benim kararım tasdik var mı üstadım.
kalemizde Saatçı, mudafada Muzaffer yeneceğiz İnşallah, bizden yanadır zafer Adnan Ayaz golleri, bir bir atar bu sefer Trbzondan ne haber, biraz anlat üstadım