"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sevenler sevdiğini arar durur her zaman, Ben de arar dururum bu yüzden zaman zaman, Gönlüm de hep istiyor ara dostu her zaman, Elbet arayacağım ömür bitene kadar.
takip eder "Kamil"ler, ara sıra bakarlar gökten yıldızlar alıp, yakamıza takarlar kumanda kimde ise, ara sıra yakarlar elektrikler kesilip ampul sönene kadar
Muzaffer "yedi kocalı hürmüz" gibi... hem maçları seyredecek, yemek yiyrcrk, çay içecek türkü yazacak, yazılanları okuyacak BİZDE KUMANDAN ÇOK ASKER YOK.
Gelen dost selam verip kenara çekilmese, Gönülde sevgi olsa defterinden silmese, Gönül kırmak çok kötü bu gerçeği bilmese, Gönül asla düzelmez nefes bitene kadar.
Sallamayı brakalım düz horon oynayalım, Kalpler kolay kırılır nafile kırmayalım, Sevgiden doyum olmaz çok kolay doymayalım, Birbirini sevelim ömür yettiği kadar.
Bilgisayar usandı bu benim durumumdan, Bir haber alamadım ne yazık kurumumdan, Benim kaybım olmadı şerefim onurumdan, Bana teselli verin gece sabaha kadar.
bu çiçekten bal çıkmaz, çıksada deva olmaz yazmayan dostlar ile, gönüller sefa bulmaz çok beklersin kadim dost, sayfalar böyle dolmaz sık dişini bakalım birden on bire kadar