"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Evet zor geldi ayak her zaman yazılmıyor, Yazılan dörtlüklerin sonu getirilmiyor, Yarı ayak olsa da sebebi sorulmuyor, Durumu siz dostlara ben haber veriyorum.
Elbette biliyorum halis burda niyetler, Zaten tersi olsaydı erirdi o an etler, Sanırım yazanlarda çok iyi vaziyetler, En azından buradan kararı veriyorum.
Harekete geçirmek maksadım her tarafı. Elbette ayrılık yok, yapalım paragafı. Benimkisi bir davet toplayalım etrafı. Herkes gelsin diyerek, ben mesaj veriyorum.
Niyetler eski niyet kimse çekmesin zahmet, Küçüklerden büyüğe olmalı daim hürmet, Hiçbir şey gerçek olmaz eğer olmasa kısmet, Ara sıra buradan yoklama veriyorum.
Muzaffer biraz ağır verdi bu gün ayağı Ustalar zorlanuyur burda gördüm bayağı Şaşanlar hiç korkmasun kimse atmaz dayağı Bu konuda herkese teminet veriyorum
Maşallah bir dörtlük yazana kadar üç dost yazıverdi. Bunlardan ikisi yeni gelen dostlar, Erzinden Sevgili İsmail, Ankaradan Sevgili Coşkun, Hoş geldiniz sefa geldiniz...İnşallah ailece sağlıklı ve huzurlusunuz.
sağulun varolun bizler zaten hep buralardayız dörtlük işimiz zayıf olduğu için girmiyordum Muhammet abi yarın kırıkhandayım inşallah görüşmek dileğiyle
Şike şike diyerek Şike'ye şike yaptık. Dağ fare doğuracak, şimdi bunu anladık. Küme düşmek yok imiş, duyunca donduk kaldık. Şikenin kupasını, Mehmet'e veriyorum.