"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Geçmiş olsun Kamil'e haniyadur Altuncu Bir haberimiz olsa beklemezdik sonucu Bırakıp da gitmeyin olmam burda korucu Kaçarım usul usul uykum geldiği zaman
Herkese merhabalar. Bu ara yoğunluktan dolayı pek iştirak edemedim. Şükürler olsun iyiyiz. Az evvel Mahir Maraşoğlu ve ailesi misafirim idi. Hava yağmurlu. Bilmem başka ne anlatayım. Hepinizin duasına muhtaç bir "garip"ten selamlar olsun.
Kışun yayladamidur Zarkideli korukçu Seni yanlız bırakmam bu sitede korucu Muzaffer niyetlendi her hal tutar orucu Kalkar gelir muhakkak iftar ettiği zaman.
Yalnız o deduğun mi her melanetun hası Buluşmaz paragafun bu akşam kare ası Sakın toplama dustum derum tarağı tası İkimuz bir gideruk onlar geldiği zaman.
Biraz sıkıntım vardır emiceoğli malum Beşikten beraberiz arada olur polim Dua isterim sizden beraber yalvaralım Cümle hasta dostlara eyleyelim o zaman...
Birazcık abes oldu özür dilerim sizden Bizi alıkoymasın hiç kimse işimizden Memnun kalmayan varsa onlara ilgimizden Yazsınlar da bilelim niyetleri o zaman
Kim söyledi ki dostum deduklerun abesti Hakkını verseyidun hazır bozdun abdesti İstersen yollayayım topraktan imal testi Laf esirkeyemesun yeri geldiği zaman.
Bir merhaba diyeyim Coşkun'a hasret ile Hastalara şifayı dilerim şiddet ile Bu sohbetler yetersiz kısacık müddet ile Buluşur konuşuruz nasip olduğu zaman
Bu gün ne oldi bilmem bi görinen gideyur Benum da heveslerum korkarum ki biteyur Bu dağınıklığımız bir kaç aydur sureyur Moralimiz düzelir buluştuğumuz zaman
Yazmak istemiyorum hel telden havadisi Aklımdan hiç çıkmayur o Solaklı vadisi Hurmaluk,Fler ırmaği,Sarmaç ile Hatisi Ne günleri var idi şenlik olduğu zaman....
Kadim dostum kahrettin beni bu sayfalarda Hep soru işareti bıraktın kafalarda Gir kapıdan içeri dolaşma tufalarda Sanmaki ben rahatım sen olmadığın zaman