"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
acep nasıl yazayım, ben kime takılayım bu sözlerim şakadır, sakın ha inanmayın laciverte düşmanım, bordoya aşınayım demek gözden kaçmadı, belli oldu bu akşam
Bir zamanlar Kırıkhanda yaşayan,son yıllarda ise İstanbulda ikamet eden Mustafa Yıldız(Fotinoslu) hakkın rahmetine kavumuştur.Yarın İstanbulda defnedilecektir. Allah rahmet eylesin.
NE GÜNLER GEÇİRMİŞİM ŞU GÖRÜNEN MAHLEDE EY GİDİ ANAGALAR LÜLOĞLU FERHAT DEDE ALLAH RAHMET EYLESİN HEPSİ KALDI MAZİDE MAHMUT AMCA MAZİYE DALIP GİTTİM BU AKŞAM.........
ben dersimi almışım, çıkmam fazla ileri mürşid-i ekberimin, emir olur sözleri lütfederse bu akşam, me'sud eder bizleri söz gümüş sükut altın, bekliyoruz bu akşam
sevgili amca oğlu Kamil bey, size sarı kart göstermek mecburiyetindeyim.... kusura bakmayın. paragas diye bir kelime yoktur. Lütfen "paragaf" olarak düzeltiniz ve belleğinize yerleştiriniz. selamlar
KAMİL AMCA SARI KART GELDİ SANA GÖRDÜN MÜ GÖRDÜYSEN BENİM GİBİ SEN DE HAYRA YORDUN MU SÜT DAYIM KARDEŞİNİ HİÇ ARAYIP SORDUN MU SESİNE HASRET KALMIŞ;KUŞLAR DEDİ BU AKŞAM
eskiler tarih oldu, dönmezler artık geri umalım ki Allah'tan Cennet olur yerleri esirgesin yaradan biz gibi cahilleri Evliya dergahında,duadadır bu akşam