"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
ŞÜKÜR HOCAM SİZLERİ GÖRMEK YETERLİ BENİM İÇİN DAHA ÖNCEDENDE İFADE ETMİŞTİM BENİM BU AKŞAMLARI BAZI SOHBET PROGRAMLARIM OLUYOR İŞTE GEÇTE OLSA BİR SELAMLA SİZLERLE BULUŞMAK İSTEDİM..
Samsun ufuklarında güneş parlıyor güneş, Bilmem ki oralarda yokmudur sana bir eş, Bu sayfaya yazmalar biliniyor ki beleş, Gölcükten oralara tonlarca selam olsun.
MALUM HOCAM SAMSUNDAN YAZACAK ÇOK KİŞİ VARDIR ASLINDA .AMA NE HİKMETSE HİÇ SEFER BİZİMLE BERABER OLMAYI DENEMEDİLER, BEN DİRENMEYE DEVAM EDİYORUM BAZEN AKSAMALAR OLSADA )
Bu forumu gezen kullanıcılar: AHMET ÜSTÜNBAŞ, AHMET_HAMDI_KAMA, Coskun Sahin, gencalihoca, Muzaffer Altuncu
Aha olduk beş kişi Muzaffer oldu şaşı, Gönül kırmamak için herkes olmalı aşı, Görüyorum karşıda dostun oynuyor kaşı, Bir nişane takalım dostlarım gazi olsun.
Sevgili Ahmet Hamdi,bu iş için düşeceğim yollara burada bizimle olan bütün dostları ziyaret edip bu konuyu konuşacağım düşüncesindeyim ama nedense yapamıyorum. Malum ki emekliyim ?
Önceleri gezilerimi sigara parası ile yapıyordum ama şimdi o sigara parası ile neler yapıyorum neler,inan geziye ödenek kalmıyor. Başka bir şeyler düşünmem lazım bu iş için.
Bursayı seyredince moraller düştü yere, Uludağdan şehire akıyor çokça dere, Bu durumu anlattım dostlarıma kaç kere, Eğer istiyorsanız varsın şampiyon olsun.
İyi akşamlar deyip sizi selamlıyorum, Çok sessizlik var ben öyle anlıyorum, Sonraki paragafta buluşuruz diyorum, Sağlıcakla kalın geceniz hayırlı olsun.
Yeni gelen hoşgeldi gelmeyenler utansın Gelmediği gecede tuzlu yiyip susansın Kahve içmek istesin evde kahve olmasın Niyetim iyi niyet katılım güzel olsun...
SAYIN HOCAM BİZLER VEFASIZ İNSANLARIZ... HEP HAZIRI SEVERİZ DE HAZIRLAYANINDA KİYMETİNİ BİLMEYİZ... MALESEF ÖLE İŞTE SİZİN GAYRETLERİNİZİ BEN HEP TAKDİR ETMİŞİMDİR ELİMDEN BİR ŞEY GELİRMİ SORUSUNA VERİLECEK CEVAP ELBETTE ..AMA BEN BİRAZ FAZLA KIRILGAN BİRİYİM VEYA SERT DİLLİYİM Mİ DESEK DAHA DOĞRU OLUR..
BECEREMİYORUM BU TÜR İŞLERİ..AMA İNANIN KEYİF ALIYORUM BURDA OLMAKTAN..BELKİ İNSANLARIN UĞRAŞLARI DEĞİŞTİ..BİLMİYORUZ AMA HAFTA DA BİR DE OLSA BİR SAAT KADAR VAKİTLERİNİDE BURDA GEÇİRSELER FENAMI OLURDU.. HERKESİN İÇİNDE BİR TAKIM TAKILDIKLARI SORUNLAR VARDIR BEN BİLİYORUM Kİ SİZİN GAYRETLERİNİZ BURDA YENİ DOSTLUKLAR ADINA ATILACAK ADIMLARIN ÇOĞALMASIDIR..AMA TEK TARAFLI OLMUYOR ..
NE KADAR GEZİ YAPSANIZDA GELMEYECEK OLAN GELMİYOR İŞTE..DİLEKLERİMİZ HEP MUSBET ANLAMDA OLSUN UMARIZ BİR GÜN YOKLAMA LİSTENİZDE YER KALMAZ YAZMAKTAN YORULURSUNUZ...NEDEN OLMASIN BUNCA ÜYESİ OLAN BİR SİTE..