"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
ALLAH bizi af etsin onu dua edelim, Kul hakkı çok kötüdür aman dikkat edelim, Bütün dostları hemen gelinde af edelim, O zaman ahirette belki zorluklar kalmaz....
Teşekkür ederim bizim evde yolun altındaki eski büyük ev galiba önden çekilmiş fotorafı yoktur sende yinede isteklere cevap verdiğin için sağol be Mahmut kardeşim
SEN GENÇLERİ SEVERDUN ACAP KİNUN KİMEDUR?
FUZULİ DEDUN BİZE ASIL AMACUN NEDUR?
BEŞ ALTI SENE SONRA ACEP HALUN NİCEDUR?
YABANA ATMA BİZLERİ YANUNA KAR KALMAZ
İZİN VERDİM YEĞENİM ATIŞ MUHAMMET İLE;
AMA BİR ŞARTIM VAR, OLSUN NEZAKET İLE;
BELKİ SABAH KALKARSIN BAŞKA KERAMET İLE;
SEVGİ VAR İSE EĞER, YÜREKTE YARA KALMAZ
Esselamun aleykum deyeyim hepunuze
Toplayun sermayeyi doldurun çebunuze
Allah nurlar yağdursun dilerum tepenuze
Mahmut um merak etma Muhammet çok geç kalmaz
Toplam 14 kullanıcı çevrimiçi :: 11 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir
Çevrimiçi olanlar: Coskun Sahin, ergin ayan, gokhan sahın(hacaloglu), ihsan şahin, M.Fatih ATAMAN, Mahmut KÖSEOĞLU, Mehmet ÖZBİLGİ, muhammet şahin, Mustafa SAHİN (Mufettis), Muzaffer Altuncu, İsmail BAYRAKTAR
Selam var Altuncu'dan kaç yıl oldu bilemem
Ey gidi hatıralar onları hiç silemem
Gelmek istesem bile nasip olur gelemem
Gurbette olanlarun Efkarı hiç duyulmaz
Bu ara sayım oldu kurtarduk fiyakayı
Gelin dostlar yazalım bırakalım cakayı
Bu iş çığrından çıktı uzatmayın şakayı
Eğer böyle giderse buranın tadı kalmaz....
Yeyenine izini vermiş oldu dayısı, Bilmem izin verdimi evindeki karısı, Sabıra iyi gelir yumurtanın sarısı, İyi niyet olursa dostlarda bir şey kalmaz...
Merak etman yetiştum herkese verdum selam
Meltem ile kardaşum ettiler bir kaç kelam
Müfettiş Kırıkhan dan izin verdi vesselam
Selamumi alanlar duadan mahrum kalmaz
EMMOĞLU CPŞKUN, SANA BİŞE DEMİŞTUM BİRİSİ İÇUN NE YAPTUN BAKABİLDUN Mİ O İŞE... Bİ ZAHMET İLGİLEN O İŞLE. AYRICA LAF ARAMUZDA BABAM BİZE FAZLA SATAŞMAYA BAŞLADI Bİ ARA BU KONUYU DA GÖRÜŞELUM