"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Şu yalancı dünyadan göç etmemiz çok kolay, Eğer iman var ise ahrette olmaz olay, İnşallah iyi olur melekler etmez alay, Bu dörtlük cevabını okurmuyum ne dersin.
Muzaffer böyle takar her olaya kafayı Portakallar içinde tercih eder yafayı Aklından hiç çıkarmaz muhabbeti vefayı Dilerim orda bize Mevlam kolaylık versin.
Evet çok seviyorum aramayı sormayı, Çok sayıda insanlar buna kafa yormayı, Ben sırtıma giymişim aziz dostum formayı, Yaratan, insanlara gönline göre versin.
Dostum giymiş formayı aha çıkıyor maça Koşar orta sahaya gülücük saça saça O maçın biletleri sormadım acep kaça Trabzonsipora bu gün Allah kolaylık versin.
Bugün maçı seyrettim dönmüş eski günlere, Birinci devre gibi gömdü bizi evlere, Bu gidişle sanırım teslim olur devlere, Bundan sonra Trabzon’a Allah kolaylık versin.
Teslim olmasın dostum, teslim alsın devleri Bayram yeri yaptırsın Trabzon da tüm evleri Fırtına, yağmur, dolu zarar verir selleri Allah ona kolaylık bize sabırlar versin.
Çok güzel gidiyorduk bir şey oldu bizlere, Nazar mı değdi nedir herhal geldik gözlere, Okuyup üfleyerek eli sürün yüzlere, Duamız kabul olsun Allah güzellik versin.
Nasip olan, isteyen yaylalara gidecek, Hem yayla hem de köyde soğuk suyu içecek, Şu an biraz erkendir o gün elbet gelecek, Maddiyat gereklidir Rabbim herkese versin.
Eskiden var mi idi sorarum sana para Masanun üzerinde boşa durur kumbara Hayat devam ederken bir şeyler koy ambara Gideceğimiz yerde Allah kolaylık versin.
Para yok idi ama huzur var idi huzur, Şimdi huzur kalmadı yerini aldı munzur, Normal değil insanlar hepsinde vardır kusur, Ne diyelim can dostum Allah kolaylık versin.
O dediğin dağ midir yoksa bir şey sıfatı Bırak o mahlukatı sev aslanı, kıratı Tarlalar bellenecek çağıralım ırgatı Yetişecek mahsule Allah bereket versin.
İsterim ki her zaman gülsün bu yüzlerimiz, Düz yolda yürüyelim dönmesin bellerimiz, Hep tatlı konuşalım susmasın dillerimiz, Dilerim ki Yaratan gönüle göre versin.
Bu ettiğin duaya düşeyur amin demek Hiç akluna gelur mi Kuşmer de kuymak yemek Bu hazzı tatmak için verirsen biraz emek Temennim hepimize Yaratan imkan versin.
Şu an yazayım dedim sonu gelir mi bilmem, Hiçbir şeyin tatı yok tekrar gelir mi bilmem, El ayağım tutmuyor takat gelir mi bilmem, Sıkıntısı olana Allah kolaylık versin.