"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sizi burada görmek bize verir mutluluk, Sizlerle buluşmada olsun elbet sonsuzluk, Bu canlı buluşmaya istenmez ki memurluk, Bu dostluklar yıllarca sürecek mi bakalım...
Siz gibi büyüklerim önder oldular bize
Geleneği sürdürmek görevdir hepimize
Siz açın yolumuzu düşelim peşinize
Güzellik vardır burda önümüze bakalım....
İyi niyet hoşgörü bütün yolları açar, Sabırlı olmayanlar sessiz sedasız kaçar, Güleryüzlü olanlar etrafa ışık saçar, İstenilen hareket olacak mı bakalım...
COŞKUN SANA GÖNLÜCE MERHABALAR DEYELUM
HER AKŞAM OLMASADA ARA BIR DIYELUM
BENIM ZAMANIM YETMEZ BERABER SOYLEYELUM
ZAMAN GUZEL ILAÇTUR NE EYLER BIR BAKALUM
Aslında birleştirsek iki sayfayı dedik, O gün bugün burada iyi imtihan verdik, İki kişi üstüne iki daha ekledik, İlerleyen günlerde artacak mı bakalım....
Epeyce artış oldu yüzdeyüzdür eşiti
Buraya katılmalı köyümüzün reşiti
Yaş farkına bakmayın farklılıktır çeşiti
Gelenler baş tacıdır işimize bakalım.....
Hakikatler burada dile getiriliyor, Aradaki pürüzler hemen bitiriliyor, Genç ihtiyar çok şükür el ele veriliyor, Coşkun doğru söyledi işimize bakalım...
GENC İHTİYAR EL ELE HER ZAMAN VERİLİYOR
KUŞMER YAYLA SULARI İNSANI COŞTURUYOR
ELLI YAŞ VE UZERI YAYLAYA SURULUYOR
BİZE SİRA GELURMİ HELE BI DUR BAKALUM...
Niyet olursa sende Allah nasip edecek, Suyu kalkan gurbetten oralara gidecek, Gidemeyen bizlere Mevlâm sabır verecek, Gelecek senelerde gidermiyim bakalım....
"Ellilik" muhabbeti sarmadı sizi herhal
Değişelim konuyu başkası olsun derhal
Yaşınız daha "elli" nedir sizdeki bu hal
Karadenizde sel var o konuya bakalım.....
Kafa kağıtlarına bakmasın aziz dostlar, Gönül hiç yaşlanmıyor elli yirmiye rastlar, Komuta kademesi sessiz kalıyor astlar, Gençlik dediğin bu şey ebedimi bakalım...
Kafa kağıtlarının eğer önemi yoksa
Gerçek yaş inanılan yaşın misli olursa
Yaş ileri oldumu bazı güller solarsa
Gönül yaşının acap neresinden bakalım.....
Gönül yaşım yirmibeş var mı bunun gerisi, Gönül ihtiyar olmaz sanki gençlik perisi, Günlerse bu yılların hiç bitmeyen serisi, Gençlik aynı kapıda kalacak mı bakalım...
İSTIYORUM HER ZAMAN SIZINLE YAZIŞMAYI
ANCAK BU SERI DURUM BENI FAZLA YORAYI
MUTLULUK DUYUYORUM BURDA YAZI YAZMAYI
MERAMIMI ANLATMAK ANLAŞILIR MI BAKALIM...