"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sevgili İhsan senden iki şey istemişim, Üstüste yazma dedim güzel olsun demişim, Son mısra son kelime kafiyeyi vermişim, Bu defa dediğimi yapar mısın bakalım....
İHSAN DA ALIŞACAK BİR GÜN BU DÜZENLERE
BİLMEM NE DİYECEĞİM BİZLERİ ÜZENLERE
BU SİTEDE PERVASIZ DEĞNEKSİZ GEZENLERE
NE KADAR DAYANIRIZ,GÖRECEĞİZ BAKALIM
Hep beraber dostlarım haritayı çizelim, Her ne yanlışlık varsa beraberce çözelim, Her incecik zerreyi dikkatlice süzelim, Habu yalan dünyada kim kalacak bakalım...
ÖZGÜVEN ÖZVERİLER,KALDIK KEMİK DERİLER
BİZİ NİÇİN ANLAMAZ O BAZI HEMŞERİLER
GÖZÜM TOK PALAVRAYA,YALANDAN AFERİNLER
GERÇEK TAŞLAR YERİNE KONACAK MI BAKALIM
Atılan bu taşlardan bize değecek var mı, Allah aşkına söyle seni kızdıran var mı, Anlayanlar üzülür ondan haberin var mı, Anlamayan dostlardan ses çıkarmı bakalım...
Sevilen kişileri elbette herkes tanır, Gerçekleri görmeyen bu dünyada aldanır, Sevdiği dostlarına Altuncu çok inanır, Görülmeyen değerler görülür mü bakalım...
Bu dediğin zamana ve yere bağlı bir şey, Kalın ağaç olursa deyemem ona bir şey, Ormancı görür ise kesilemez hiçbir şey, Dostluklar oluşunca ne olacak bakalım...
ORMANCI DA BEL BAĞLAR GÜVENDİĞİ AĞACA
DÖKER TÜM SIRLARINI DERDİNİ AÇA AÇA
NİÇİN OYNARIZ BİLMEM BÖYLE KÖŞE KAPMACA
GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK MI BAKALIM
Gerçekler aramızda konuşup paylaşılır, Gelir bir gün gerçekler inşallah anlaşılır, Gerçekler ışığında birlikte savaşılır, Gün gelir olanları görürler mi bakalım...
BİRLİKTE GEÇEN GÜNLER HEP ANILARLA DOLU
GERÇEĞİ GÖRMEYENİN ENGEBELİDİR YOLU
BU SAYFA YETİM KALDI HE Mİ,ALTUNCUOĞLU?
BİZİ ANLAYAN DOSTLAR GELECEK Mİ BAKALIM?
Sen olmayınca dostum kimse gelip yazmıyor, Para verilmez ise kimse mezar kazmıyor, Hileli tuzakları kimse çıkıp bozmıyor, Aranan adaleti bulurmuyuz bakalım..
Epeyce zaman oldu görmek istedim sizi
Muhabbet eyleyerek duymak istedim sizi
Kadroya katılan var tebrik ederim sizi
Hoşgeldun İhsan abi beni yaz da bakalım