"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Buranın kuralı var dörtlükler tek olacak, Birisi cevap verip ötekisi yazacak, Bir de hecelerimiz ondört hece olacak, Bizim kafiye vardır uyulur mu bakalım...
Sayın Adnan olunca bu sayfa garip kalmaz, Sanırım ki Müdürüm bizleri yalnız brakmaz, Sayafaya giren dostlar kele beyaza bakmaz, Sitede buluşanlar çoğalır mı bakalım...
Hoş sohbet yapanlarla biz burada olalım, Bu site sayesinde yeşil kontak kuralım, Hal ve durumumuzu karşılıklı soralım, Bu durum nere kadar devam eder bakalım...
Kış ayları geldımı karlar hep beyez beyaz
Eskı vay benıcısun ey gıdı Adnan Ayaz
Suyu kaynatuyurum getur bana demluği
Sana saglık dılerım sılondozın şenlıği
En son İhsan Özbilgi tarafından Prş Haz 11, 2009 5:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gelecegum trabzona yer var mıdur gemıde
Yapacağuk horanlar o çatmanun düzünde
Vay benı ceker mısun o kemerın düzünde
Bana doğruyu soyle durur musun sozunde
Nasıl anlatacağum atışma şartlarını, Nasılda bakın dökmüş birisi kaşlarını, Ne olur dikkat eyle yeme sen taşlarını, Ne olur tek tek olsun anladın mı bakalım...
UFAKTUR,BEYUDİMİ ANLAR DEDUKLERUNİ
YEDUĞUN SENUN OLSUN ANLAT GÖRDÜKLERUNİ
SIRANI BEKLE DE YAZ,İHSAN DÖRTLÜKLERUNİ
NE MISRALAR VAR SENDE,GÖRECEĞİZ BAKALIM
Dörtlük nasıl bitiyor bir baksana arkadaş, Dertliyim gurbet elde olsana bana yoldaş, Dertlerimi dökeyim olsana bana sırdaş, Dostların arasında dururmusun bakalım ?
İHSAN DAHA YAZMADIN BAROTUN Mİ TÜKENDİ
İMECE DÜĞÜNLERDE NE TÜRKÜLER SÖYLENDİ
ÇOK GÜZEL OLANLARI HERKESÇE EZBERLENDİ
GENÇ NESİLLER BİZİ DE ANACAK MI BAKALIM
Ben olmayınca burda Adnan da yazamadı, Bu arada İhsan da sayfaya uğramadı, Biliniz ki Altuncu fırsat hiç bulamadı, Bundan sonra bu sayfa canlanır mı bakalım...
BAŞLATTIN BNI BURDA DORTLUKLERI YAZMAYA
BEN NASIL YAPACAGUM TURKILERI ATMAYA
ALLAH KOLAYLIK VERSIN SENINLE YARIŞMAYA
SEN GOLCUK AGASISUN SANA BIŞE DEYEMEM