"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Zaten burası bize terkedilmiş ezelden, Çirkini kimse sevmez bahsedilir güzelden, İlgiyi kesmeyelim edebiyat gazelden, Vademiz senelere yetecek mi bakalım ?
Bizim de vade yetmez ,geçmişte örneği var
Anlayanlar belki der,bunların emeği var
Çirkini güzel yapan SEVGİNİN sevmeği var
Sevilenler sevmeyi bilecek mi bakalım
Bizim içerimizde vardır sevgi pınarı, Ben isterim olmasın uçurumun kenarı, Bu site bizler için bir buluşma diyarı, Benim gibi düşünen olacak mı bakalım ?
Sevgi rüzgârlarına gönlümüzü açalım, Sevgiye mani olan engelleri aşalım, Sevgi kümelerine hep beraber koşalım, Sizlere bu sözlerim ulaşır mı bakalım...
ARİF OLANLAR ANLAR YAZILANI ANINDA
SEVGİLER YEŞERİYOR DOSTLUKLARIN YANINDA
TEMELLER SAĞLAM İSE DOSTLUĞUN TABANINDA
KATILAN OLACAK MI BU KERVANA BAKALIM
Adnan Ayaz adını gördüm sevindim yine, Sizlerin hasretine dayanmıyor bu sine, Ben doğru söylüyorum gerek varmı yemine, Bu yazın memlekete gelirmiyim bakalım....
Sevgim dostlarım için ilgim beni sevene, Son derece özledim selam Bolu Beyine, Sen de dörtlük yazdınya girdin dostun gözine, Sende ondört heceli yazar mısın bakalım....
İhsan daha yenidir,her şey bekleme ondan, Başlangıçlar var iken başlamayalım sondan, Taksi bize yetmeli bahsetme sen kamyondan, Ustalık safhasına çıkacakmı bakalım....
BEN TANIRIM İHSANI UZUN YILLARDAN BERİ
LAKİN BİLMEM YAZAR MI BURADA SERİ SERİ
TAKSİ KAMYON FARKETMEZ DÖNSÜN TEKERLEKLERİ
YAZDIKLARI SAYFAYA SIHACAK MI BAKALIM
Sevgili dost İhsandan fazla bir şey beklema, Sanmamki bu sayfada yer alacak ulema, Sözlerini bu şekil ne olursun süslema, Sevenler hep burada olacak mı bakalım ?