"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Herkes bir şey yazıyor sayfa mutlu bu ara, Bahsetmeyince ondan küser bize Çaykara, Yahya Hoca gelmedi aman düşmesin dara, Gönül veren dostlarım her hafta burda olur.
Karşımda televizyon önümde bilgisayar, Bir türlü bu sayfaya vermedik bir ayar, Birkaç dost geldiğinde Altuncu hep kâr sayar, Bakarsınız beş kişi bir anda onbeş olur.
Yeduk portakalları tabaktadur kapuğı Aylardur gorinmeyurTirakyanun sapuği Yumurtlayamaz oldi herhal koso tavuği Bu dörtlük kendisine her halde sitem olur.
Gül bahçesinde bülbül, konacak bir dal bulur, Arı için fark etmez, her çiçekte bal bulur, Gönle girmek isteyen, bin bir çeşit yol bulur, Altuncu bilge kişi, sohbet ona kâr olur.
Gittimi misafirim yatayim mi aşağa Hasretluk çekermisun benum gibi uşağa Her taraf fotis etti işler düşti kuşağa Muzaffer evet derse planlarım ancak olur.
Kırıkhan ağır geldi altından kalkmamız zor, Müfettişim harika sebebini O’na sor, Saatçı sakin ol sen karşında imparator, Sizlerin varlığından Altuncu mutlu olur.
Dedim diyeceğimi Saatçı yan çizmek yok, Şu anda senin yatman sineme saplanan ok, Çay içtim pasta yedim şükür olsun karnım tok, Dostların buluşması her zaman güzel olur.
Gül bahçesi içinde Müfettişim bir güldür, Yollarımız ayrıldı Allah’ım bizi güldür, Kırıkhan ile Gölcük uzak mı uzak yoldur, Hasretlik çekenlerin işi daim zor olur.
Adnan Ayaz,Saatçı gönlümde yer ettiler, İstanbul ve Kırıkhan ora mesken ettiler, Bu akşam da gelerek beni memnun ettiler, Bu güzel birliktelik inşallah daim olur.
Çay içmiş, pasta yemiş, afiyet derim gayri, Arkasından meyveler eksik değildir tabi Hamd ve şükür edelim kadir bilelim bari, Bilge kişiye tarif belki de hata olur.
yerim hiç rahat değil şimdilik yok çaresi Allah'tan kablosuzdur bilgisayar faresi bir türlü tamam olmaz paragafun karesi eski dostlardan şimdi gelen olsa ne olur
Bozulmaz Muzaffer un her hal bilgisayarı Eski müdavimlerin tutmaz oldu ayarı Her halde bir gün gelir bu sitenin baharı Dilerim dostlar ile buluşmak nasip olur.