"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Karar verdim dostlarım ne olduğunu demem, Seven olmasa beni çaresiz ben de sevmem, Verdiğim kararımdan dünya yıkılsa dönmem, Bu kararım kesindir dostun haberi olsun.
Genç yaşta göçtü gitti Fotinos dostlarından, Yeni yılda ilk kayıp kalkacak İstanbuldan, Nasip olur mu bilmem özel durum var ondan, Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun.
Kesin kararlar ile dostum korkutma beni Söyle hesap sorayım, kızdıran kimdir seni Herhalde bu kararın eski değildir yeni Dilerim nefsin değil aklın dediği olsun.
Kararı yeni verdim nefsin vardır etkisi, Bu kararı bozmaya gönlümün yok yetkisi, Belki faydası olur biten sabır bitkisi, Şu anda rafta dursun diyelim sağlık olsun.
Okudum yazdığını yorumsuz brakacağım, Şu dünyanın işine her zaman şaşacağım, Ayaklar yalınayak dağları aşacağım, Sessiz sedasız kalıp diyelim sağlık olsun.
Doğru dersin can dostum yarın bu durum geçer, Akıl galip gelerek doğru olanı seçer, Sabır orağı ile kötü nefisi biçer, Çok zahmet çekiyorum aman ha sabah olsun.
Durmadan değişiyor misafirin sayısı Desem tabakta vardır üç beş tane kayısı İnşaatta yoruldu Sahatçi nin dayısı Kızar mısın söylesem iyi geceler olsun.