"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Çok severim dostları onlar sever mi bilmem, Kolay kolay onları defterlerimden silmem, Unutursalar beni ömür boyu ben gülmem, Onun için hedefim bu sayfada buluşmak.
Yavaşladı bu meret bir türlü açılmıyor, Girince bu sayfaya nedense kaçılmıyor, Savurduğum hiçbir şey etrafa saçılmıyor, Hayatta önemli şey dostlar ile barışmak.
Dere tepe demeden bu yolda yürüyoruz, Bu sayfa sayesinde dostları görüyoruz, Eğer bir problem varsa oturup çözüyoruz, Benim tek hedefim var dostlar ile buluşmak.
Dost dosta barışıktır, hiç küsülü olur mu. Kırılmış olsa bile, dostuna duyurur mu. Düşmanları güldürüp, nefsini doyurur mu. Üç günlük dünya için, hiç olur mu kırışmak.
Küs durmayı hiç sevmem gider ben barışırım, Dostların işlerine sanmayın karışırım, Sevgi saygı uğruna herkesle yarışırım, Bu hayatta güzeldir iyi şeyde yarışmak.
Dostlar ile birlikte buluşuruz inşallah Bir arada üç kişi şükür olsun maşallah Daha kötü olmasın Hak korusun mazallah Firdevs cennetlerinde nasip olsun buluşmak
Onun için her zaman misafiri severim, İyi olan dostları arkasından överim, Bir yanlış yaptığımda dizlerimi döverim, Dünyada en güzel şey dostlar ile anlaşmak.