"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Şükür olsun burada sevenler buluşuyor, Hal ve hatır sorarak bir güzel konuşuyor, Gönlümün ortasında bir yerler tutuşuyor, Bir şey olur mu bilmem bir bilene soralım.
Garip kaldı sayfalar kayıp oldu tayfalar, Geldi yazdı buraya İhsanlar Mustafalar, İrfan ile Kamil de karışıktır kafalar, Saatçıya ne oldu telefonda soralım.
Mehmet Özdil meşkuldur nerede Cordan Hoca, Burayı ihmal eder ne yazık Yahya Hoca, Davet ettim gelmedi yine Gencali Hoca, Peki biz soruları şimdi kime soralım.
Geçen seneye göre zayıf düştük sitede, Sevgiler zayıfladı düşünceler midede, Çağrılarım kalmıştır ne yazık ki gölgede, Dostlara sebebini nerde bulup soralım.
Hayli bir zaman oldu İrfanı özlemiştik. Bir gün hep gelir diye yolunu gözlemiştik. Bekliyordum ben onu kalbime sözlemiştim. Hasret ağırmı bastı İrfan'a bir soralım.
Bu sene Altuncuda ağız tadı kalmadı, Gölcükten haykırıyor kimse dönüp bakmadı, Karanlıkta feneri gelip dostlar yakmadı, Bulursak bu durumu o Mavroya soralım.
Gelmesi gerekenler kendini naza çekti. Şahsen benim kalbime hüzünleri ekti. Aman sende diyerek tembelliğimi seçti. Baklavamı beklerler ahçıya bir soralım.
Bir kaç gayretle bilmem nereyekadar gider? Korkarım bu sohbetin bir gün değeri biter. Bu gayretler sonunda çekilen zahmet yiter. Çekilen bu acıyı Muzaffer'e soralım.