"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kar berekettir derler bu akşam gibi yani Birdenbire şenlendi Muzaffer'in dört yani Ta Çerkezköy'den gelen kadim dostum İhsan'ı Biraz ağırlamadan çekip gitmek olur mu?
Saatçı bişe ya de senun süt kardaşuna Senun lafundan alur belki çıkmaz karşuna Üzmesun Muzaffer'i böyle boşu boşuna Halden anlayan adam acımasız olur mu?
Kamil Şahin merhaba, özel selamım olsun sevgi saygı muhabbet, akıp gölüne dolsun dostlarımız baş tacı, gelenler neşe bulsun dileklerim bu meyan, bilmem kabul olur mu
Kamil kardeş merhaba ,şimdi nerede olsak O yerde üç beş akşam eni boyuna kalsak Derinden sohbetlerin şöyle içine dalsak Nasip ise gideriz o yerlere olur mu?
Büyük sözü dinlerim, eylemem kulak ardı Dayım da katılsaydı, daha çokta sarardı Hasret bendini yıktı, gelip böğrümü yardı Bu akşam ki muhabbet, bilmem deva olur mu
Soydum mandalinayı hurma ile elmayı Muzaffer her hal vurur tüm dostlara salmayı İçine sığdıramaz hepten yanlız kalmayı Onu da mazur gorun kınamayın olur mu